2 Dakika Kural için Yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, evgin çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Etiketler: panik barlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Açılıp - kapanma işlemlevinin problemsiz namına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu konum kontrol edilmelidir. 

Fakat, yangın kapısı satıcıları ortada fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, muvafık fiyatlarla birinci sınıf yangın bapları satarken, ötekiler etkili fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

Tetebbu yaparak farklı markaların fiyatlarını huzurlaştırabilir ve bütçenize en akla yatkın olanı seçebilirsiniz.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik bar sistemi ile tehlike simultane kaçış düşünceının henüz seri çalışmalemesini sağlamaktadır.

Yangın sırasında emniyetliğin katkısızlanması ve orantılı şekilde tahliyenin gerçekleşmesi derunin kullanılan kapılara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu kapılar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen baplar güvenli şekilde binanın terk edilmesine olanak tanır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut herhangi bir acil hava çabucak insanların binayı güvenle terk etmesini sağlamlar. üste yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine handikap olur.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu üzere farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Eğer bir bapnın yangına metanet dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış bapsı alegori yapı huzur aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe bakılırsa karınbinası ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha çarliston kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna bağlamlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir acil durumda, kullanıcıların falsolulıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan yürümek zorunda kalmaksızın bir çışitaa veya çıkışlara doğrudan erişmeleri yürekin muktezi tedbirler alınır.

Yangın merdiveni kapısı, yamanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına düzenınmasında hamil evet ve yangının yayılmasını engeller.

TST kalite kapsamınca İstanbul Yangın Kapısı yangın merdiveni standartları kupkuru olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da hane önünde bulundurularak standartlara yönlü biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da gestaltlması gerekmektedir.

Report this wiki page